Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Guacamole Sneaker

WEB SHOP

Deze web shop is duivels interactief: heeft u vragen, aarzel niet om ze me te mailen ! Misschien vind 'k wel een oplossing voor uw gek voorstel....

De verzending gebeurt misschien niet "dezelfde dag", maar ik doe er alles aan om het zo snel mogen te bezorgen.  Niet tevreden over het geleverde product?  Stuur me het bestelde product "port betaald door bestemmeling" . Ik betaal de verzending en het bestelde product, tenzij het werd verscheurd door uw Yorkshire terriër.

 

Guacamole Sneaker

Jancaus shoes1 19.11.jpeg
Jancaus shoes1 19.11.jpeg

Guacamole Sneaker

250.00
Size:
Quantity:
Add To Cart

Handgemaakte sneaker ! De prints heb ik gekregen van Olu Vandenbussche en haar bedrijfje Manel Prints. Mijn sneakers horen goed en zachtaardig te zijn voor uw voeten: kalfsvoering vanbinnen, en een ecocanvas aan de buitenkant. Het canvas bestaat voor de helft uit gerecycleerd polyester - de binnenzool van splitleder is bedekt met kalfsvoering (en is makkelijk vervangbaar). De gele tong van de sneaker is vervaardigd uit leder en ook van voering voorzien. Dus geen toxische stoffen die zich met uw huid vermengen als het een beetje warm is....  Maar bovenal: de sneaker maakt een statement , zoals ik het ook graag heb. Liefst van al zie ik de sneakerhead in u geprikkeld, wars van commentaar. Met dit paar doet u de cocktailbar van De Muze oplichten - en vloeit de Marguerita vlot naar de tenen van de Guacamole Sneaker.

Enjoy !