Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Sneaker Fish.

WEB SHOP

Deze web shop is duivels interactief: heeft u vragen, aarzel niet om ze me te mailen ! Misschien vind 'k wel een oplossing voor uw gek voorstel....

De verzending gebeurt misschien niet "dezelfde dag", maar ik doe er alles aan om het zo snel mogen te bezorgen.  Niet tevreden over het geleverde product?  Stuur me het bestelde product "port betaald door bestemmeling" . Ik betaal de verzending en het bestelde product, tenzij het werd verscheurd door uw Yorkshire terriër.

 

Sneaker Fish.

20160103_0670.JPG
20160103_0670.JPG

Sneaker Fish.

250.00
Size:
Quantity:
Add To Cart

Handgemaakte sneaker in mijn vinnige sweatshop ! Ik hou van dit sneakerpaar: de vis die onverstoord verder zwemt zoals de drager door het leven dartelt. Geprint op canvas, en voorzien van kalfsvoering.  De sneaker staat voor wat ik graag wil : dat men éérst naar jouw sneaker kijkt. Een bottom up impressie die een stempel zet en de drager karaktervol markeert. Geschikt voor de sneakerhead met lef & lust for life.