Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Blog

Het dode spoor en een leuk idee.

Jan Caus

 

Vastgekluisterd aan bed wist ik eind 2014 dat mijn leven drastisch een blow nodig had.  Ik stortte me op het ontwerpen van t-shirts en sneakers.  MIjn schetsboek van de Antwerpse Academie werd ongewild meteen de bron voor mijn ontwerpen:  niets zo fijn als in de late uren met een glas Malbec wat vette schetsen op papier te zetten.  Via een drukker werd alles gezeefdrukt op afgewerkte shirts.  De eerste bescheiden try-out was de zomer van 2015 ; gehesen in mijn t-shirts gingen mijn ontwerpen "straat-viraal". De reacties waren meer dan fijn: men sprak me aan , out of the blue, met de vraag waar de shirts vandaan kwamen.

Diezelfde prints heb ik ook op canvas laten drukken om er sneakers van te maken. Ze zitten lekker, en je mag er dan al s sjofel uitzien; mijn sneakers maken alles goed. Of toch bijna alles ;-)

Maar mijn verhaal gaat niet over mezelf: het gaat ook over u, hoe u zich voelt en wat er in uw leven gebeurt als u flaneert in uw blitse sneakers. Stuur me uw foto : ik post ze meteen !