Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Blog

Guacamole Sneakers.

Jan Caus

De weg naar Olu Vandenbussche was nogal ongewoon, die maandagochtend. Een aantal straten rond haar huis in Sint-Kruis-Winkel waren besprenkeld met kokende asfaltpek en losse steentjes. Geen auto mocht erdoor maar hey, het was maandagochtend en wie heeft er dan geduld om rond te rijden? Mijn GPS begon te schelden, dus ik zette de Friese Ruiters van Openbare Werken opzij en reed met mijn Fiatje mompelend door de pek. Eenmaal toegekomen kon ik alleen maar vaststellen dat de vier wielen bezaaid waren met steentjes, alsof Fiat een nieuw soort van winterband had ontworpen.  Maar de ontmoeting met Olu was top. Ik raakte geïnteresseerd in haar bedrijfje Manel Prints en zij vond mijn sneakers wel iets hebben.  Olu leverde me de stof voor de sneakers : voor de figuurtjes liet ze zich inspireren door haar favoriete gerecht, guacamole. Intussen staan de prints op ecocanvas, voor de helft bestaand uit gerecycleerd polyester.  Daar heb ik dan meteen een paar sneakers van gemaakt.  Met de hulp van mijn achternichtje Ana Caus en model Annelies Van Hooydonck, hebben we verleden week een shoot gedaan in jazzcafé De Muze. Dat resulteerde in deze foto's....

Mooi contrast met de Muze-tegelvloer....

Mooi contrast met de Muze-tegelvloer....

Annelies, die alle geduld had om mee te werken aan onze shoot....

Annelies, die alle geduld had om mee te werken aan onze shoot....

Jancaus 2 16.11.jpeg